Bemutatkozás

Tisztelt Látogatónk!

Az 1999 -ben alapított cégünk ma már több profillal is foglakozik. Mégis a legfõbb tevékenységünket, az iroda kiadást emelnénk ki ezen az oldalon.

Iroda kiadás


Természetesen mikor belevágtunk tudnunk kellett, hogy mit és miért csinálunk. Ezért megefelõen felmértük a piacot!
Tudtuk jól az irodaházakba befektett pénz hosszú távú befektetés és megtérülése csakis rajtunk múlik. Hiszen mi vagyunk azok akik a megfelelõ ár és minõség arányában a kiadó irodákat menedzselni tudjuk. Gyõr város jó helyszínt biztosított, gazdaságilag erõs, fejlõdõ régió tulajdonságaival. Így az itt dolgozó, vagy éppen ide települõ cégeknek jó partnerei lehettünk. Több olyan vállalkozás is van akik a kezdetektõl a bérlõink. Köszönhetjük ezt ügyfélbarát gondolkozásunknak, egyedi megállapodásainknak, és nem utolsó sorban kedvezõ árainknak.

 

Nézze meg
jelenleg kiadó irodáinkat!
Kattintson ide!

Kérem, tekintse meg részletesebben honlapunk INGATLAN oldalát!

Iroda forgalmazás

 Az idõ folyamán új profil is helyet kapott a kínálatunkban. Felismerve a piac alakulását, rájöttünk, hogy éppen olyan igény lehet a iroda forgalmazásra mint a kiadásra. Így irodaházainkban a kinézett helyiségekre akár egy egyénre szabott eladási árat is tudunk kínálni, ha éppen ez az ügyfeleink érdeke. Tehát ha megtetszik valamelyik irodánk, kérjen rá bérleti és eladási árajánlatot is. A 13 m2-es irodától egészen a 73 m2-es irodáig, 1 vagy több helyiségbõl állót is tudunk biztosítani, akár mindkét célra. Több egymás melletti iroda öszenyitható, így akár egy egységként is értékesíthetõ. Egyéni finanszirozási lehetõséget is tudunk biztosítani.
Kérje ajánlatunkat!Kérem, tekintse meg részletesebben honlapunk Iroda bemutató oldalát!

MCG OFFICE 2000 Kft.
9025 Gyõr
Radnóti u. 34.
Tel: 06-70-2464-787
E-mail: info.mcgoffice@gmail.com
A honlap a Gazdasági és Közlekedési minisztérium támogatásával valósult meg.